Online beter in beeld? Say Heay!
06 20 26 58 72 info@heay.nl

Offline communicatie

Meer dan alleen online

Ondanks online een steeds belangrijkere rol krijgt in medialand, is de communicatie via offline kanalen zeker nog niet verleden tijd. Afhankelijk van uw doelgroep en dienst / product kan het adverteren in gedrukte media of andere offline communicatie kanalen zeker een positieve bijdrage leveren aan de zichtbaarheid van uw organisatie. Maar welke kanalen moet u inzetten, wanneer en hoe vaak? Wij adviseren en maken samen met u de juiste mix!

Van print advertenties tot rondwegborden

Waar bestaat een advertentie mix uit? Net als op online gebied, zijn er ook offline een legio aan mogelijkheden om in beeld te komen bij uw doelgroep. Denk aan advertenties in dagbladen, huis-aan-huis bladen, vakbladen of de opvallende rondwegborden. Door uw kennis van de branche en doelgroep te combineren met onze kennis van marketing & communicatie, komen we tot de perfecte mix.

Neem contact op

“De samenwerking met Hendrik is heel prettig. Met zijn enthousiasme, betrokkenheid, vernieuwende ideeën en gestructureerde aanpak brengt hij onze online en offline kanalen naar een hoger niveau.”

Erik Oomen
Meneer & Mevrouw Hoekstra

Crossmediaal

Crossmediaal, wat is dat zal u misschien denken? Hiermee wordt bedoeld dat een media-uiting via verschillende media wordt gedaan. Door de boodschap op verschillende kanalen uit te zetten  creëer je herkenning en zorg je voor herhaling waardoor hetgeen je wilt vertellen langer blijft hangen. Heay internet & marketing verzorgt voor verschillende bedrijven actiematig crossmediale campagnes. Denk aan campagnes waar bijvoorbeeld de regionale krant wordt ingezet in combinatie met Facebook advertenties en andere media kanalen. Dé manier om bij de doelgroep veelvuldig in beeld te komen. “Heay, dat klinkt goed” 

één aanspreekpunt

Meer weten over offline communicatie en/of de combinatie met online marketing? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en het gemak van één aanspreekpunt voor al uw online en offline communicatie. “Heay, dat is handig” 

Maak een afspraak

Succesvolle samenwerkingen

(Online) beter in beeld?

We vertellen u graag de vele mogelijkheden tijdens een kop koffie. Neem geheel vrijblijvend contact op en maak kennis met Heay!

06 20 26 58 72

Neem contact op