Online beter in beeld? Say Heay!
06 20 26 58 72 info@heay.nl

Online marketing

De basis staat, en nu?

De website dient als basis en staat centraal in de externe communicatie. Wanneer deze basis goed staat, zijn er verschillende middelen om (meer) bezoekers naar uw website te genereren en in beeld te komen & blijven bij de gewenste doelgroep. Het inzetten van deze digitale middelen wordt online marketing genoemd en speelt een belangrijke rol in de online zichtbaarheid van uw organisatie.

Gevonden worden en in beeld blijven

Wat zijn zoal de mogelijkheden om beter in beeld te komen en wanneer zet je welk middel in? Door uw kennis van de branche en doelgroep te combineren met onze kennis van online marketing, komen we tot de perfecte mix. Van het beter vindbaar maken van uw website in de zoekmachine tot e-mailmarketing of een advertentiecampagne op social media. Meer weten over de vele mogelijkheden? Wij adviseren u graag.

Neem contact op
Stefan Oost - Stefanoost.nl

“Ik werk graag samen met Hendrik op het gebied van online marketing. Hij is diegene die de SEO en SEA campagnes voor mijn klanten inregelt en onderhoud. Daarnaast geeft Hendrik je ten alle tijden een stukje advies over welke marketing activiteiten het beste kunnen worden ingezet. Van social tot en met adverteren binnen zoekmachines, Hendrik heeft in veel gevallen de oplossing.”

Stefan Oost
Stefanoost.nl

Online marketing voor ieder bedrijf

In welke branche u ook actief bent, concurrentie op internet is er vrijwel altijd. Door het slim inzetten van online marketing, kunt u echter de concurrentie een stapje voor zijn en zo in beeld komen en blijven bij uw doelgroep. Van de ZZP’er tot het MKB; Heay internet & marketing helpt bedrijven klein en groot om online beter in beeld te komen. “Heay, daar wil ik meer van weten!”

Online en offline combineren

Zijn advertenties in gedrukte media, rondwegborden en andere offline communicatie kanalen dan volledig verleden tijd? Nee, de effectiefste campagnes bestaan steeds vaker uit een samengesteld product van online en offline advertising. Wist u dat wij het complete plaatje van A tot Z realiseren? Zo heeft u slechts één aanspreekpunt voor online en offline. “Heay, dat is handig!”

Maak een afspraak

Succesvolle samenwerkingen

(Online) beter in beeld?

We vertellen u graag de vele mogelijkheden tijdens een kop koffie. Neem geheel vrijblijvend contact op en maak kennis met Heay!

06 20 26 58 72

Neem contact op