Online beter in beeld? Say Heay!
06 20 26 58 72 info@heay.nl

Referenties

Dagelijks werken we, voor een uiteenlopende groep aan klanten uit verschillende branches, met veel enthousiasme aan internet, online marketing en offline communicatie projecten. Onderstaand een greep uit onze samenwerkingen. Meer weten en/of nieuwsgierig wat Heay voor uw bedrijf kan betekenen? Neem gerust eens vrijblijvend contact op.

 

Succesvolle samenwerkingen

Klanten aan het woordMinne Jansma - Jansma Burdaard

Heay internet & marketing zet Jansma Burdaard online op de ‘kaart’ en levert de expertise die wij nodig hebben. Hendrik zorgt voor vernieuwing, neemt initiatief, komt met ideeën en denkt naast het online gedeelte actief mee over ons complete marketingbeleid. Kortom: een grote toegevoegde waarde voor onze organisatie!

Minne Jansma
Jansma Burdaard

Stefan Oost - Stefanoost.nl

“Ik werk graag samen met Hendrik op het gebied van online marketing. Hij is diegene die de SEO en SEA campagnes voor mijn klanten inregelt en onderhoud. Daarnaast geeft Hendrik je ten alle tijden een stukje advies over welke marketing activiteiten het beste kunnen worden ingezet. Van social tot en met adverteren binnen zoekmachines, Hendrik heeft in veel gevallen de oplossing.”

Stefan Oost
Stefanoost.nl

“De samenwerking met Hendrik is heel prettig. Met zijn enthousiasme, betrokkenheid, vernieuwende ideeën en gestructureerde aanpak brengt hij onze online en offline kanalen naar een hoger niveau.”

Erik Oomen
Meneer & Mevrouw Hoekstra

Hilda Herder - Hart van Stiens en Studio Fysiek

“Al vanaf het begin is Heay internet & marketing onze vaste partij voor de website en alles daaromheen. Als er iets aangepast moet worden regelt Hendrik dat gelijk voor ons. Daarnaast komt hij met ideeën en suggesties om onze organisatie online en offline verder te laten groeien.”

Hilda Herder
Hart van Stiens

(Online) beter in beeld?

We vertellen u graag de vele mogelijkheden tijdens een kop koffie. Neem geheel vrijblijvend contact op en maak kennis met Heay!

06 20 26 58 72

Neem contact op