Online beter in beeld? Say Heay!
06 20 26 58 72 info@heay.nl

Website

De website als basis

Dat we niet meer om internet heen kunnen is niks nieuws. Internet en online vormen een steeds belangrijker onderdeel in de bedrijfsvoering. Zo wijzen cijfers uit dat ruim 90% van de consumenten een bedrijf eerst online op zoekt, voordat ze überhaupt contact opnemen. Goed vindbaar zijn op internet is dan ook van grote waarde. Echter begint alles bij de website, dit is dé basis en het (online) visitekaartje van uw bedrijf!

Een website van deze tijd

Heay internet & marketing realiseert moderne websites voor bedrijven uit verschillende branches, geschikt voor weergave op ieder apparaat. Wij geloven in de kracht van marketing geoptimaliseerde maatwerk websites in combinatie met een uniek ontwerp. Naast het bouwen van maatwerk websites bieden we, met de speciaal ontwikkelde ‘basiswebsites’, ook startende ondernemers diverse mogelijkheden om online (beter) in beeld te komen. Meer weten? Wij adviseren u graag.

Neem contact op
Minne Jansma - Jansma Burdaard

Heay internet & marketing zet Jansma Burdaard online op de ‘kaart’ en levert de expertise die wij nodig hebben. Hendrik zorgt voor vernieuwing, neemt initiatief, komt met ideeën en denkt naast het online gedeelte actief mee over ons complete marketingbeleid. Kortom: een grote toegevoegde waarde voor onze organisatie!

Minne Jansma
Jansma Burdaard

Onderhoud en veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zo draait uw website bij ons niet alleen in een stabiele en veilige omgeving, maar voeren we standaard ook periodieke updates uit om zo de techniek actueel te houden. Aanvullend wordt er periodiek een back-up van uw website gemaakt.. een stukje extra service van onze kant. “Heay, dat is veilig!”

Actief blijven

Het neerzetten van een website is één, maar het actueel houden is vaak nog wel zo belangrijk. De websites die wij bouwen zijn voorzien van het bekende WordPress CMS. Hiermee kunt u zelf, na een korte training op locatie, de wijzigingen aan uw website uitvoeren. Besteedt u het onderhoud van uw website toch liever uit? Geen probleem! Ook voor het onderhoud, de online marketing en offline communciatie bent u bij ons aan het juiste adres. Zo heeft u één aanspreekpunt voor alles. “Heay, dat is handig!”

Maak een afspraak

Succesvolle samenwerkingen

(Online) beter in beeld?

We vertellen u graag de vele mogelijkheden tijdens een kop koffie. Neem geheel vrijblijvend contact op en maak kennis met Heay!

06 20 26 58 72

Neem contact op