Online beter in beeld? Say Heay!
06 20 26 58 72 info@heay.nl

Over ons

Even voorstellen..

Heay internet & marketing is een jong allround internet & marketingbedrijf uit Stiens (Friesland), nabij Leeuwarden. Hendrik van der Meer, eigenaar en het vertrouwde gezicht achter Heay, heeft de afgelopen jaren bij verschillende bedrijven heel wat (marketing) ervaring opgedaan. “Sinds 2015 pas ik deze kennis en ervaring toe voor mijn eigen klanten en help ik bedrijven online en offline beter in beeld te komen “. Heay, dat klinkt goed!

Heay?!

Alles draait binnen Heay om communicatie en juist dat is de basis geweest voor de naam en het logo. Zo is het spraakballonnetje, welke terugkomt in het logo, kenmerkend voor communicatie en geldt dat ook voor de naam Heay! Wist je namelijk dat ‘Hey’ het meest gebruikte woord is om een informele conversatie met iemand te starten? Juist deze mix van informele communicatie kenmerkt ons bedrijf! Heay, dat is leuk! 

Neem contact op

Veel mogelijkheden

Het internet kent vele mogelijkheden en kanalen die ervoor kunnen zorgen dat uw bedrijf online succesvoll(er) wordt. Maar wat zijn zoal de mogelijkheden en wanneer zet u welk(e) instrument(en) in? Door uw kennis van de branche en doelgroep te combineren met mijn kennis van online marketing, komen we tot dé perfecte mix! Van het ontwerpen en de optimalisatie van uw website tot een crossmediale campagne waarbij online en offline gecombineerd wordt.

Referenties

 

Kennismaken?

Meer weten en/of nieuwsgierig wat Heay internet & marketing voor uw bedrijf kan betekenen? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Succesvolle samenwerkingen

(Online) beter in beeld?

We vertellen u graag de vele mogelijkheden tijdens een kop koffie. Neem geheel vrijblijvend contact op en maak kennis met Heay!

06 20 26 58 72

Neem contact op