Online beter in beeld? Say Heay!
06 20 26 58 72 info@heay.nl

Archive

 1. Minne Jansma

  Reacties uitgeschakeld voor Minne Jansma

  Heay internet & marketing zet Jansma Burdaard online op de ‘kaart’ en levert de expertise die wij nodig hebben. Hendrik zorgt voor vernieuwing, neemt initiatief, komt met ideeën en denkt naast het online gedeelte actief mee over ons complete marketingbeleid. Kortom: een grote toegevoegde waarde voor onze organisatie!

 2. Stefan Oost

  Reacties uitgeschakeld voor Stefan Oost

  “Ik werk graag samen met Hendrik op het gebied van online marketing. Hij is diegene die de SEO en SEA campagnes voor mijn klanten inregelt en onderhoud. Daarnaast geeft Hendrik je ten alle tijden een stukje advies over welke marketing activiteiten het beste kunnen worden ingezet. Van social tot en met adverteren binnen zoekmachines, Hendrik heeft in veel gevallen de oplossing.”

 3. Erik Oomen

  Reacties uitgeschakeld voor Erik Oomen

  “De samenwerking met Hendrik is heel prettig. Met zijn enthousiasme, betrokkenheid, vernieuwende ideeën en gestructureerde aanpak brengt hij onze online en offline kanalen naar een hoger niveau.”

 4. Hilda Herder

  Reacties uitgeschakeld voor Hilda Herder

  “Al vanaf het begin is Heay internet & marketing onze vaste partij voor de website en alles daaromheen. Als er iets aangepast moet worden regelt Hendrik dat gelijk voor ons. Daarnaast komt hij met ideeën en suggesties om onze organisatie online en offline verder te laten groeien.”

(Online) beter in beeld?

We vertellen u graag de vele mogelijkheden tijdens een kop koffie. Neem geheel vrijblijvend contact op en maak kennis met Heay!

06 20 26 58 72

Neem contact op